MEK DIEHA ENTERPRISE

MEK DIEHA ENTERPRISE
Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Rabu, 27 Julai 2011

PRODUK 2 : AYUZIP NIPLITE CREAM


Harga Jualan : RM 24.90 tetapi Harga Promosi Dieha : RM 22.00


Gabungan vitamin A, C dan E berfungsi untuk mengekalkan kesihatan kulit puting untuk payudara agar lebih menarik dan mengiurkan.Anda akan dapat lihat kesan yang menakjubkan selepas 10 hari penggunaan berterusan. Ianya juga sesuai untuk wanita yang telah berkahwin serta juga sesuai untuk semua jenis kulit.


Kegunaan AYUZIP NIPLITE CREAM


* Mengandungi ekstrak Mulberry yang bertindak untuk menanggalkan sel-sel kulit mati bagi mencerah dan mengembalikan warna puting payudara seperti anak dara.


* Ianya juga mengandungi Vitamin A, C dan E


* Bertindak menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit di sekitar puting payudara.


* Tidak mengandungi bahan berunsurkan alkohol


PERHATIAN :


Ayuzip Niplite Cream adalah untuk kegunaan luaran sahaja. Disyorkan simpan di tempat yang dingin dan kering. Jika terkena pada mata diminta cuci segera dengan menggunakan air yang bersih. Kesan pemakaian adalah berbeza pada setiap pengguna. Perubahan warna mungkin berlaku disebabkan bahan herba yang digunakan. Ianya dijamin selamat untuk dipakai.(Perubahan warna tidak akan mengubah keberkesanan produk).


Cara Penggunaan


Bersihkan kawasan puting payudara. Sapukan pada puting payudara 2 kali sehari iaitu pada waktu siang dan malam. Gunakan secara berterusan untuk kesan yang menakjubkan.PRODUK 3 : AYUZIP V-GIN LOTION


Harga Jualan : RM 39.90 tetapi Harga Promosi Dieha : RM 38.00

Terdapat pelbagai jenis produk di pasaran untuk mengetatkan vagina. Namun kebanyakannya diformulakan dengan bahan yang boleh memudaratkan. Sifat semulajadi vagina yang lembut dan lembap menyebabkan bahagian ini amat sensitif dan mudah tercedera sekiranya bergesel dengan bahan yang keras. Biar pun objektif utama adalah untuk mengetatkan vagina, penyapuan losyen ke atas permukaan bibir clitoris adalah memadai.

Untuk itu, Lovelorn Lure memperkenalkan Ayuzip V-Gin Lotion yang begitu lembut untuk mengembalikan dara anda. Diadun dengan kebaikan herba manjakani, mas cotek, sireh dan kacip fatimah, resepi istimewa ini diformulakan dengan campuran ekstrak lintah, berfungsi untuk mengeluarkan pheromone yang dapat menarik keinginan seksual pasangan melalui deria bau, memulihkan mati putik dan rasa dingin terhadap pasangan serta melambatkan menopause. Selain fungsi utama mengetatkan vagina, ia juga dapat menyah-bau, menyah-bakteria, merawat keputihan, mengekalkan pH, memudarkan kesan gelap pada kulit dan mengekalkan warna semulajadi serta mampu merawat kesan kedutan kulit di bahagian intimasi. Ayuzip V-Gin Lotion sangat sesuai untuk diamalkan oleh remaja yang belum berkahwin bagi mengelakkan masalah sakit puan.

Sepertimana produk produk Ayuzip Series yang lain, Ayuzip V-Gin Lotion juga berfungsi untuk meningkatkan ghairah seksual wanita. Jadikan pemakaian Ayuzip V-Gin Lotion sebagai satu kemestian di dalam rutin anda setiap hari dan kembalikan kegemilangan ketika zaman dara anda!!


Khasiat Manjakani :


1. Mengecut dan mengetatkan rahim dan peranakan wanita.

2. Memperbaiki sistem peredaran haid.

3. Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin.

4. Membersihkan darah kotor.

5. Mengatasi keputihan.

6. Membaiki tisu faraj.

7. Melicinkan dan memelihara kulit.


Khasiat Piper Betle (Sireh Melayu) :


1. Awet muda.

2. Mengecutkan tisu-tisu organik.

3. Membunuh kuman dan bakteria.

4. Menegangkan tisu-tisu otot dalam vagina.

5. Mengatasi masalah keputihan.


Khasiat Crocus Sativus (Bunga Mastaki) :


1. Membantu pembuangan angin dalam perut.

2. Menambah tenaga zahir dan batin.

3. Melancarkan penghadaman.

4. Mencergaskan minda.
.
Kos Penghantaran : RM 6.00 (Sem. Malaysia) / RM 10.00 (Sabah/Sarawak) ***

Tiada ulasan:

Catat Ulasan