MEK DIEHA ENTERPRISE

MEK DIEHA ENTERPRISE
Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Rabu, 6 Julai 2011

FC Bio Sanitary PadYang Manakah Masalah Anda?Senggugut / Sakit Haid, Kekuningan Keputihan,
Kitaran Haid tidak menentu, Sakit Belakang,
Kegatalan Faraj, Jangkitan faraj,Trichomoniasis,
Ruam,Gnital warts, Discharge berlendir / berbau, Darah beku & Edometriosis.
FC Bio Sanitary Pad boleh mengatasinya !


Awas !!! Produk ini bukan sahaja untuk kegunaan wanita, tetapi LELAKI pun boleh !!!
FC Bio Sanitary Pad yang bermutu ini diperbuat daripada : -1)Bahan mentah yang berkualiti dan selamat;
2)Tidak mengandungi agen fluoresen, agen peluntur berklorin, Dioksin atau bahan-bahan lain yang merbahaya;
3)100% Liputan Kapas.Ia adalah rakan sebaya para wanita yang meneman anda melalui sepanjang masa keemasan anda. FC Bio Sanitary Pad pastinya pilihan utama para wanita yang mengejar kesihatan dan kesejahteraan!Fungsi dan Kelebihannya :-Mencegah senggugut;
-Mengawalatur kitaran haid;
-Mencegah buasir;
-Membuangkan angin perut;
-Menghilangkan bau;
-Membuang darah beku di rahim;
-Mencegah keradangan dan membasmi kuman;
-Mengurangkan keputihan, kekuningan dan kegatalan faraj;
-Menghilangkan kepanasan dan menguatkan rahim.
Reka Bentuk FC Bio Sanitary Pad
Ramuan Utama FC-Bio Sanitary PadIa mengandung 17 jenis herba semulajadi yang mempunyai khasiat tinggi dan diproduksi dengan sistem “Bio Teknologi”.3 Jenis FC Bio Sanitary Pad :Code Product : PANTILINERS SANITARY
Harga Promosi : RM 10.00 Seunit
Produk 1 : Tuala Wanita Kapas Lembut Pantiliners (20 pads)
KELEBIHAN
Menyerap buangan dengan efektif, rasa bersih dan segar semasa;
Perasaan selesa dan lembut semasa tempoh haid tidak aktif.
Code Product : DAY USE SANITARY
Harga Promosi : RM 10.00 Seunit
Produk 2 : Tuala Wanita Kegunaan Harian (Normal Flow) – Permukaan Kapas Lembut (10 pads)
KELEBIHAN
Diperkayakan dengan gel untuk penyerapan berdalir yang lebih kuat dan penyimpanan;
Rekaan unik bagi mengelakkan kebocoran tepi lekok panjang, untuk penegahan kebocoran yang efektif, selamat dan dipercayai.


Code Product : NIGHT USE SANITARY
Harga Promosi : RM 12.00 Seunit
Produk 3 : Tuala Wanita Kegunaan Malam (Overflow) – Permukaan Kapas Lembut (10 pads)
KELEBIHAN
Diperkayakan dengan gel untuk penyerapan berdalir yang lebih kuat dan penyimpanan;
Pengawalan punggung yang lebih panjang dan luas, rekaan unik berbentuk kapas bahagian belakang dan tepi bagi pencegahan kebocoran lekuk panjang untuk pencengahan kebocoran yang efektif serta penyediaan secukupnya alas tutup, selamat dan dipercayai.TESTIMONI


Angela Wong, Keningau, Sabah - Penyakit kuning & gatal-gatal waktu haid. Saya mempunyai penyakit kuning dan gatal-gatal waktu haid. Masalah ini betul-betul membingungkan saya. Ketika bertemu dengan dokter, beliau memberitahu saya bahwa rahim saya telah terjangkit kuman. Saudara saya menjadi distributor dan menyuruh saya untuk menggunakannya selama seminggu, masalah yang saya hadapi hilang sama sekali! Sekarang, produk yang baik dan berkualitas ini sudah menjadi bagian dalam kehidupan keluarga saya. saya pun menganjurkan untuk menggunakannya.
Jainun @ Zainun Sedian, Kota Kinabalu, Sabah – Senggugut kronis, sakit perut & migraine. Sejak remaja, saya telah mengalami masalah senggugut kronis yang mengakibatkan sakit perut dan migrain yang amat sangat, sehingga saya terpaksa mengambil cuti setiap kali datang haid. Alhamdulillah, setelah saya menggunakan FC Bio Sanitary Pad, masalah tersebut sudah sembuh. Sekarang, saya berasa tidak sakit walaupun datang haid. Waktu haid juga berkurang dari tujuh hari menjadi empat hari saja.
Norliah Mahmood, Taman Melawati, Kuala Lumpur- Stroke & sakit di seluruh badan. Saya mengalami stroke pada Desember 2003 dan terasa sakit di seluruh badan saya. Pada Januari 2004, saya terkena stroke sekali lagi karena mengambil obat yang tidak sesuai. Setelah menempelkan FC Bio Sanitary Pad (Pantiliner) di semua bagian badan saya yang sakit untuk seminggu, saya seolah-olah terasa tidak sakit lagi.

Rozita Othman, Klang, Selangor – Kembung perut, kebas kaki & tangan. Saya sering mengalami masalah kembung perut kerana selalu mengambil makanan yang sejuk-sejuk. Saya juga mengidap kebas kaki dan tangan disebabkan saya telah empat kali menjalani pembedahan untuk bersalin.Sejak memakai FC Bio Sanitary Pad yang dikeluarkan oleh Avail Beauty Sdn. Bhd., saya tidak pernah lagi mengalami kembung perut walaupun mengambil makanan yang sejuk-sejuk. Saya juga telah pulih dari kebas kaki dan tangan yang selama ini menganggu kesihatan saya.

Shablee Abidin, Inanam, Sabah – Kaki sakit, bengkak & susah berjalan. Pada April 2005, saya tercedera dalam permainan bola sepak. Kaki kanan saya sakit, bengkak dan susah berjalan. Pada malam itu, saya melekatkan sekeping FC Bio Sanitary Pad (Pantiliner). Pendek kata, produk ini sangat bagus dan hebat. di kaki saya yang sakit. Saya berasa sungguh hairan kerana saya masih boleh tidur dengan lena tanpa apa-apa gangguan. Pada keesokan harinya, kesakitan yang saya alami itu hilang dan saya boleh berjalan seperti biasa.Tiada ulasan:

Catat Ulasan