MEK DIEHA ENTERPRISE

MEK DIEHA ENTERPRISE
Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Sabtu, 13 Ogos 2011

Muslimah Shop

JUS KURMA AN-NISA’


Jus Kurma An-Nisa’ 280 ml

Harga Promosi : RM 31.00 (Harga Sebenar : RM 34.90)

Khusus untuk wanita dalam membantu mengatasi masalah-masalah yang berkaitan dengan wanita. Jus Kurma An-Nisa (JKN) diadun khas untuk wanita masa kini yang memerlukan kecerdasan, kecergasan yang tinggi, bertenaga, berstamina, anggun, sihat untuk menjalani kehidupan harian yang sempurna dan bahagia. Di adun menggunakan makanan sunnah dan herba-herba yang amat berkhasiat seperti rutob segar, kismis, kurma ajwah, madu, buah tiin, habbatusauda’, Extract Lobata, kacip fatimah, manjakani dan serapat.

*********************************************************************

JUS KISMIS AS SYIFA’
Jus Kismis As-Syifa’ 580 ml —> Harga Promosi : RM 45.00 (Harga Sebenar : RM 49.90)
Jus Kismis As-Syifa’ 280 ml —> Harga Promosi : RM 25.00 (Harga Sebenar : RM 28.50)
Jus Kismis As-Syifa’ 280 ml —> Harga Promosi : RM 18.00 (Harga Sebenar : RM 19.50)


BEKALAN TERBAIK UNTUK ANAK-ANAK YANG AKAN MENGHADAPI PEPERIKSAAN UPSR, PMR, SPM, STAM, STPM TAHUN INI.

Anda tentu mengimpikan anak-anak anda menjadi seorang doktor, peguam, arkitek, akauntan, tokoh korporat, tokoh agama, pegawai yang soleh dan hafaz al quran seperti Ibnu Sina (pengasas Ilmu Perubatan), Al Khawarizmi (pelopor Ilmu Hisab), Al Idrisi (pelopor Ilmu Geografi) dll. Bekalkan kepada anak-anak anda khususnya anak-anak yang akan mengambil peperiksaan UPSR, PMR, SPM, STAM & STPM pada tahun ini dengan JUS KISMIS AS SYIFA’. Hanya 2 sudu pagi & 2 sudu malam. Di dalamnya mengandungi kismis dan kurma, 2 jenis makanan yang menjadi amalan Saintis Islam & Ulama di zaman silam.

*********************************************************************


GEL LEMBUT MINYAK HABBATUS SAUDA’Minyak Habbatussauda’ garlic

Harga Promosi : RM 25.00 (Harga Sebenar : RM 28.50)

Yakinlah bahawa Minyak Habbatus Sauda’ adalah penawar segala penyakit. Pastikan ia sentiasa ada di rumah anda. Kita tentu yakin dengan Sabda Nabi saw bahawa Habbatus Sauda’ adalah ubat segala penyakit kecuali mati. Masalahnya, kita tak mampu nak kunyah bijinya atau minum minyaknya dek kerana bau yang tidak enak. Namun kini anda mampu memakannya dengan selesa kerana Muslimah Shop telah menyediakannya dalam bentuk Gel Lembut yang halal. Telah ramai yang mengamalkannya dan terbukti bahawa Gel Lembut Minyak Habbatus Sauda’ sememangnya mampu membantu mengatasi masalah kesihatan seperti yang telah dinyatakan oleh Rasulullah saw.

*********************************************************************


MINYAK KELAPA DARA
Minyak Kelapa Dara

Harga Promosi : RM 25.00 (Harga Sebenar : RM 28.50)


Khusus untuk mereka yang ingin menjaga diri dari serangan penyakit jantung serta bagi wanita yang inginkan kulit yang cantik . Anda boleh terus mendapatkan khasiat yang terkandung di dalam susu ibu dengan mengamalkan Minyak Kelapa Dara (MKD). Di dalamnya mengandungi asid laurik yang kandungannya melebihi dari asid laurik yang ada dalam susu ibu. Kenapa orang di Kepulauan Pasifik, kurang terkena penyakit lemah jantung dan kulitnya pula cantik walaupun terkena cahaya matahari. Sebabnya mereka mengamalkan MKD. Kini Muslimah Shop telah menyediakannya dalam bentuk Gel Lembut yang halal. Mudah untuk anda mengamalkannya.

*********************************************************************

MINYAK BIJI ANGGURMinyak Biji Anggur

Harga Promosi : RM 53.00 (Harga Sebenar : RM 59.00)

Teman terbaik untuk wanita dalam membantu mengatasi masalah kanser dan memelihara kulit serta kecantikan. Minyak Biji Anggur (MBA) terhasil melalui proses perahan sejuk 100%. Mengandungi OPC yang tulin untuk mencegah kanser. OPC dalam MBA mengandungi kelebihan 50 kali ganda daripada vitamin E dan 20 kali lebih kuat daripada vitamin C. Kini MBA telah dipasarkan oleh Muslimah Shop dalam bentuk Gel Lembut yang halal semata-mata untuk memudahkan pengguna mengamalkannya. MBA amat popular di kalangan wanita yang perihatin terhadap dirinya.

*********************************************************************

Tiada ulasan:

Catat Ulasan