MEK DIEHA ENTERPRISE

MEK DIEHA ENTERPRISE
Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Jumaat, 10 Jun 2016

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB


HARGA: RM35 
POS LAJU : RM7
COD : PUTRAJAYA DAN KOTA WARISAN, SEPANG 

WHATSAPP/CALL : 011-15738550 MEK DIEHA ENTERPRISE

Soalan 1 :Adakah minyak herba asma ini sesuai untuk bayi atau orang tua?
Jawapan :Minyak herba asma sesuai untuk semua peringkat umur dari yang baru lahir sehinggalah kepada orang tua kerana testimoni yang kami terima menunjukkan keberkesanan pada semua peringkat umur.Soalan 2 :Apakah kandungan minyak herba asma ini?
Jawapan :Minyak herba asma ini diperbuat daripada minyak zaitun,minyak kelapa dara,habatussauda,pati gamat dan herba terpilih yang bukan sahaja selamat,tapi suci.Gunakan tanpa was-was kerana ia adalah buatan Melayu Muslim yang halal.Kelihatan biasa dan sama seperti minyak biasa tetapi terbukti kesannya memang luarbiasa.Cuba dulu baru tahu ..


WHATSAPP/CALL : 011-15738550 MEK DIEHA ENTERPRISE 

Soalan 3 :Berapakah kandungan minyak ini?
Jawapan :Kandungan minyak ini sebotol ialah 20ml.Dengan hanya sebotol,99% pelanggan telah pun dapat melihat keberkesanan dan merasai sendiri keajaiban minyak ini untuk sembuhkan asma dengan CEPAT dan BERKESAN

Soalan 4 : Apakah kegunaan minyak herba asma ?
Jawapan :Telah terbukti dengan banyak testimonial yang diterima, minyak herba asma dengan izin Allah mampu SEMBUHkan asma,lelah,semput dengan cepat.Selain itu,ia mampu menyembuhkan batuk dan selsema serta mencairkan kahak.Kegunaan lain ialah untuk gigitan serangga,luka,tergeliat,terkena api,bengkak,lenguh dan sakit gigi.


WHATSAPP/CALL : 011-15738550 MEK DIEHA ENTERPRISE 

Kesimpulannya memang minyak ini satu KEPERLUAN yang mesti dimiliki oleh setiap keluarga.

Soalan 5 :Macam mana nak pakai?
Jawapan :Hanya perlu sapu di leher hingga dada,dari tengkuk hingga ke belakang sekerap mungkin untuk permulaan dan boleh hentikan bila sudah sembuh.Asalkan rajin dan istiqamah.Kesan seawal 1 hari -30 hari bergantung pada individu dan cara penggunaan.

Cara guna minyak ini yang lebih detail beserta tip dan panduan akan diberikan oleh kami selepas pembelian dibuat,jadi jangan risau.Malah anda boleh merujuk kami jika ada apa-apa persoalan

Soalan 6 :Apakah kelebihan minyak ini?
Jawapan :
1- Jimat wang tak perlu berhabis untuk ubat,dan rawatan lain yang cuma mengurangkan,bukan MENYEMBUHKAN.
2- Jimat masa,tak perlu lagi ke klinik atau hospital untuk guna inhaler/nebulizer
3- Dengan hanya sebotol sudah boleh rasai perubahan
4- Kesan seawal 1 hari- 30 hari bergantung pada tahap penerimaan dan cara penggunaan.
5- Sesuai untuk semua peringkat umur


 WHATSAPP/CALL : 011-15738550 MEK DIEHA ENTERPRISE

Soalan 7 : Ada kesan sampingan tak?
Jawapan :Setakat ini tiada kesan sampingan minyak ini melainkan respon positif yang diterima iaitu sembuh dari masalah asma, tidur yang lebih lena,dan banyak lagi.

Minyak ini kelihatan seperti minyak biasa,tapi hasilnya luarbiasa.Kena cuba dulu baru boleh komen.Hilangkan rasa ragu-ragu dan beri peluang pada yang memerlukan untuk sembuh.Teruskan ikhtiar tanpa jemu.Minyak je boleh sembuhkan asma? Biar betul !!Kalau tak betul kami tak berani nak war-warkan.Rata-rata kami sudah meniaga online pelbagai produk lain paling kurang 2- 6 tahun.Buat busuk nama kami sahaja jika menipu .Nak selesaikan masalah anda guna minyak ini,jom hubungi saya sekarang.Saya bantu anda sampai sembuh dengan izin Allah

 WHATSAPP/CALL : 011-15738550 MEK DIEHA ENTERPRISE 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan