MEK DIEHA ENTERPRISE

MEK DIEHA ENTERPRISE
Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Selasa, 20 Oktober 2015

PRODUK KECANTIKAN MARY KAY : TERHANGAT DI PASARAN

 ANDA BERMINAT DENGAN SET PENJAGAAN MUKA MARY KAY?
HUBUNGI SAYA SEGERA (DIEHA 011-15738550) UNTUK MENDAPATKAN SET ANDA SEBELUM KEHABISAN
 
SET BOTANICAL EFFECTS
 

Adunan botani yang dikhususkan untuk memberikan faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri. Mengandungi kaya antioksida, botani kompleks yang baik untuk kulit anda Formula dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya seimbang dan dipulihkan. Rejimen yang mudah dengan harga yang sangat berpatutan. Bebas dari perwarna sintetik dan juga tiada pewangi tambahan. Sesuai untuk kulit sensitif. Sesuai untuk kulit yang berbeza iaitu kulit kering, normal dan berminyak.
 
 

SET TIMEWISE
 
 
Set Miracle (untuk kulit normal dan kering atau untuk kulit berminyak) adalah koleksi premium barangan anti-penuaan yang saling bekerjasama.

Set ini menggunakan sains penjagaan kulit terkini yang dapat memberi and kulit yang kelihatan muda, tidak banyak garis-garis halus dan kedutan, lebih tegang dan warna kulit yang sekata.

 

Kini dengan Timewise Day Solution lengkap dengan Pelindung Matahari SPF 25* (krim siang) dan TimeWise Night Solution (krim malam). Ia termasuklah:-

TimeWise® 3in 1 Cleanser 127g RM114
Ianya adalah satu produk yang melakukan tiga kerja untuk membersih, mengelupas dan menyegarkan kulit anda dalam satu langkah mudah. Didapati di dalam dua formula iaitu untuk kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak.

TimeWise® Age Fighting Moisturizer 100ml RM124
Melembap dan melembutkan kulit anda dengan TimeWise Age-Fighting Moisturiser. Ia membekalkan penghidratan 10 jam denan kompleks berpaten yang membawakan hasil yang ketara. Pilihan formula dari kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak.

TimeWise® Day Solution SPF25 29ml RM165
TimeWise Day Solution Sunscreen SPF 25 menghalang ancaman sinar UVA/UVB untuk membantu mencegah garis-garis halus dan pewarnaan tidak sekata sebelum ia berlaku. Peptida yang menenangkan juga membantu melegakan garis-garis ekspresi.

TimeWise® Night Solution 29ml RM165
TimeWise Night Solution memberikan sistem pembekalan mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan bergabung dengan peptida penguat kolagen untuk membantu memudarkan garis-garis dalam dan kedutan

Set Miracle (untuk kulit normal dan kering) adalah koleksi premium barangan anti-penuaan yang saling bekerjasama. Set ini adalah koleksi premium produk penentang usia yang bertindak bersama untuk membawakan hasil yang cantik dan berupaya meremajakan kulit anda. Ia adalah produk anti penuaan yang luar biasa dari Mary Kay. Ia menjadikan kulit lebih muda. Set ini direka khas utk membantu menghapuskan tanda penuan dan menampilkan kulit yang lebih berseri . Pembersih boleh tahan sehingga 5-6 bulan, pelembab 8-12 bulan dan Day and Night Solution 4 bulan mengikut jumlah yg di ambil.
 
MELACEP SET
 
HAPUSKAN kekusaman, MILIKI wajah ceria berseri dengan penggunaan produk MelaCEP.

MelaCEP telah dirumus khas untuk kulit orang Asia bagi membantu menghasilkan kulit yang lebih cerah, ceria, jernih, mengurangkan pigmentation, dan menjadikan kulit anda lebih berseri-seri.
Antara Set MelaCEP ialah :

1) FOAMING CLEANSER RM120 - Dalam bentuk krim, ia dapat membersihkan muka dari segala kekotoran dan minyak berlebihan secara lembut.

2) FRESHENER/PENYEGAR RM120- Penting selepas menggunakan foaming cleanser. Penyegar lembut ini dapat menanggalkan sisa kotoran, menjadikan kulit berasa segar dan halus.

3) MASK RM160 – masker kaya dengan lembapan ini menjadikan kulit anda kelihatan lebih cerah dan berasa lebih lembut dan licin. Ia juga menjadikan kulit anda nampak bercahaya.

4) DAY MOISTURIZER WITH SPF 15 RM170 - Mengandungi UV yang dapat melindungi kulit kita dari sinaran matahari.

5) NIGHT CREAM RM170 -Belai dan manjakan kulit anda dengan krim mewah ini ketika anda tidur. Anda pasti akan puashati dengan keputusannya.

6) MELACEP PLUS +ULTIMATE SERUM 30ML RM350–  Formula yang dapat memudarkan pigmentation dengan pemakaian berterusan.
ACNE PRONE SET
Penantian sudah berakhir. Mary Kay System For Acne Prone Skin baru melawan akne dengan system 3 langkah yang canggih. Anda mungkin tak percaya betapa dan berkesannya sistem ini bertindak.

1. Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin- Pembersih jernih, ringan ini segera bertukar kepada busa lembut utk membantu menyingkirkan minyak berlebihan. Ia dibilas bersih tanpa meningggalkan sebarang sisa serta memastikan kulit mati di permukaan tidak menyumbat pori. Formula ini menjadikan kulit bersih, segar dan sedia utk langkah yg seterusnya

2. Spot Solution For for Acne-Prone Skin - Formula ini bertujuan mengatasi kecelaan dan membantu mengurangkan kewujudan akne pd masa akan dtg dgn mengelupas kulit dgn lembut. Krim yg amat berkesan ini pantas meresap dan tidak meninggalkan sisa.

3. Pore-Purifying Serum For for Acne-Prone Skin - Serum jernih bak sutera ini membantu mengawal minyak yg mungkin menyebabkan jerawat. Formula yg kuat ini meluncur licin dan pantas terserap utk mengecilkan pori serta mengurangkan kilat muka .
KULIT BERJERAWAT


KULIT YANG SIHAT
 

 
Apakah Acne?
Acne ialah pori-pori yang tersumbat iaitu apabila minyak yang terperangkap di dalam pori-pori kulit berterusan mengeluarkan minyak, pori-pori yang tersumbat semakin membesar dan akan berlakulah iritasi.

Mary Kay Acne Prone Skin bertindak dengan menghalang aktiviti di atas daripada berlaku.
Produk ini yang mengandungi 2% Salicylic Acids meresap ke dalam pori-pori dan bertindak menghalang lebihan minyak yang terperangkap, membantu menghilangkan jerawat dan mengawal pengeluaran minyak.

Terdapat 3 set dalam produk ini. 1.Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin RM70
2. Spot Solution For Acne-Prone Skin RM70
3.Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin RM80

Kesemua produk mengandungi bahan daripada tumbuhan Canadian Willowherb, Sea heather dan burdock root.

Produk ini bertindak untuk menghalang daripada tersumbatnya pori-pori dan membantu mengurangkan lebihan minyak.

Produk ini sesuai untuk mereka yang mengalami jerawat sederhana dan sesuai untuk semua jenis kulit. Sekiranya anda mempunyai jerawat yang kronik, sila dapatkan nasihat dari doktor anda terlebih dahulu atau ambil antibiotik untuk membunuh kuman.

Jika anda mempunyai Acne,
dan anda mahukan hasil dari MARY KAY, inilah Produk yang paling tepat.
Hanya dalam masa 3 hari, kemunculan acne dapat dikurangkan dan diperbaiki.
(Keputusan keseluruhan diperhati secara menyeluruh terhadap tahap acne semasa kajian secara klinikal yang diuji oleh makmal bebas dibawah perhatian ahli dermatologi.)

Hasil dan keputusannya selepas 3 hari:-
  • Kulit bertambah sihat

  • Clarifying Cleanser menghilangkan lebihan minyak dan membuatkan kulit rasa bersih

  • Pore Purifying Serum dan Spot Solution menolong mengawal minyak dan kilatan tanpa meninggalkan rasa tegang dan kurang selesa serta mengurangkan benjolan jerawat.
     


Tiada ulasan:

Catat Ulasan