MEK DIEHA ENTERPRISE

MEK DIEHA ENTERPRISE
Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Selasa, 28 Januari 2014

HARUM MALAM

Psssstt..


Mahu ketat, melekat, nikmat ibarat malam pertama?

Mahu harum mewangi sepanjang masa?

Mahu jadi permaisuri di hati suami sampai bila2?

Mahu kembalikan kebahagian rumahtangga?

HARUM MALAM.. RAHSIA NYA..


HARGA SEBOTOL : RM 40.00 (Termasuk Pos Laju)
3 BOTOL : RM 100

HARUM MALAM suppliment tambahan khusus buat wanita, untuk kekal sihat bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir haid dan membasmi bau badan yang tidak disenangi. Boleh diamalkan setiap hari termasuk ketika period, dalam pantang dan menyusui bayi. Ia bukan sahaja untuk mereka yang sudah berkahwin tetapi anak dara juga boleh mengamalkannya tanpa was-was!
Jika anda masih mengalami masalah bau badan, cubalah Harum Malam! Ramuan khas untuk menyelesaikan masalah bau badan dan keintiman wanita. Cuma minum 2x sehari dan lihat kesannya dalam tempoh yang singkat. Pernahkah anda terfikir kenapa kalau kita makan makanan yang berbau seperti petai, jering atau sesetengah minuman maka apabila kita membuang air kecil pasti bilik air akan berbau, apalagi kalau kita berpeluh. Harum Malam diformulasi dengan ekstrak ros yang sememangnya bagus untuk menangani bau badan. Jika diminum 2 kali sehari 1 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur, badan pasti berbau enak dan yang paling bagus side effect bagi produk ini adalah ia dapat merapatkan organ intim wanita. Oleh itu apa tunggu lagi,
Harum Malam, membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberi tenaga dan menambahkan stamina untuk aktiviti seharian. - membantu menyegar dan menyihatkan badan. - mencantikkan dan menaikkan seri wajah. - membantu menghilangkan bau badan dan mulut - melegakan panas badan. - menegangkan payudara. - memulihkan vagina agar rapat. - mengencang otot kewanitaan. - menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal. - menambah keharmonian suami isteri. - menyihatkan rahim. mencantikkan payudara agar sihat dan montok.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan